Mircea Badea minte


Mircea Badea minte si apoi se da victima cand a fost prins. πŸ˜€
Eu sunt un mare fan al lui, dar de data asta si-a furat-o rau pe prostia lui.
Lipsit de experienta in ale “on-line gambling”-ului, isi inchipuie ca site-urile de pariuri, care lucreaza cu bani reali si care respecte zeci de protocoale de securitate, functioneaza pe principiul comentatorilor care injura la el pe blog, adica merge si incognito.
Omul depune 300 de euro pe un site de pariuri, unde isi face cont cu date FALSE! dar de depus depune bineinteles cu cardul lui – adica date reale.
Site-ul isi activeaza imediat un filtru automat anti-frauda si-i blocheaza contul.
Filtrul respectiv e tocmai pentru ca un hot care s-a trezit, dintr-o “greseala” intentionata, cu cardul lui Badea in buzunar sa nu-l poata folosi.
Si baieti cuminti, site-ul de pariuri ii trimit un mail, cerandu-i sa-si clarifice datele de identitate pentru ca au detectat o depunere de pe cardul lui Mircea Badea(om serios) catre contul de pariuri al lui Badea Spagatistu'(smecher on-line).
Bineinteles ca Badea ii injura si le ureaza de bine … πŸ˜›

Mircea draga, eu pariez si joc poker on-line de peste 6 ani pe cel putin 15-20 de site-uri de profil, mai mici sau mai mari. Intotdeauna am dat datele reale, si intotdeauna cand a fost vorba de scos sau depus bani a fost nevoie de scan la cartea de identitate, eventual si facturi asociate adresei de corespondenta. NICIODATA nu am avut nici cea mai mica problema de furt de identitate, nici eu, nici zecile de mii de romani de pe forumurile de specialitate. Masurile astea de verificare sunt TOCMAI pentru a te apara pe tine de frauda!
Bafta!

Advertisements

, , , , , ,

 1. #1 by Mary on February 28, 2012 - 12:15 pm

  hahaha ce fain! badea shpagatistu LOLx10000

 2. #2 by Mary on February 28, 2012 - 12:17 pm

  acum am citit si replica si reactia lui: infantile amandoua. la varsta lui trebuia sa poata mai mult. Orgoliul si iubirea de sine prea mari il impiedica insa sa gandeasca cu capu’. Mai cunosc eu pe cinva πŸ˜›

  • #3 by Marius on February 28, 2012 - 12:25 pm

   E lipsa de experienta.
   Eu cred ca si tu ai cel putin cateva ore de ezitare, daca pentru a-ti scoate banii de la PokerStars ti-ar cere scan dupa pasaport si dupa cardul tau de credit. πŸ˜‰
   Nu vad de ce trebuie sa-l ataci tu neaparat. πŸ˜›

   • #4 by Mary on February 28, 2012 - 12:29 pm

    mai Marius, badea zice ca nu le trimite nici un scan si ca isi ia la revedere de la cei 300 de euro. asta e copilarie. in mod normal ar trebui sa se intereseze cum functioneaza lucrurile in online, care e practica (care e cum ai povestit-o tu), inainte sa-i acuze ca de fapt nu vor sa-i mai dea banii inapoi.

    • #5 by Marius on February 28, 2012 - 12:36 pm

     Nu-i acuza ca nu vor sa-i de a bani, doar ca el personal nu o sa faca ce i-au cerut ei, si le lasa cei 300 euro pt. lumanari.
     Dar cum ziceam, si-a furat-o de data asta.

     • #6 by Mary on February 28, 2012 - 12:42 pm

      M-ai facut sa recitesc articolul lui Badea…
      Mie asta imi lasa impresia, ca el nu crede ca isi poate recupera banii, dupa cum spune si in titlu, ca a fost inselat de saitul respectiv.

      Nu e corect sa-i acuze. La fel cum e de toata jena sa le ureze una-=alta, atata timp cat nu a dus toata procedura la bun sfarsit, in conditiile in care el a fost cel care a gresit iar oamenii aia i-au raspuns foarte politicos si suficient de clar.

 3. #7 by Marius on February 28, 2012 - 12:46 pm

  Badea zice: “consider ca”.
  Si e alegerea lui sa nu aiba incredere in ei sa le dea actele.
  Oricum, site-ul ala, prost ales d.p.m.d.v., e mai mult marketing decat valoare. Sunt alte site-uri mult mai bune pentru pariuri.

 4. #8 by Marius on February 28, 2012 - 1:10 pm

  Ha ha ha!
  Am incercat sa intru sa recitesc articolul si:

  You Are Banned.

  Super tare si Frustrare. πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: