Justitie pentru bogati – adrenalina bat-o vina!


Andrei Plăcintă, fiul senatoarei Sorina Plăcintă a primit liber de la instanta, pentru tentativa de omor calificat, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri.
Dupa exemplul lansat de presedintele tarii pentru tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri scapi neanchetat daca esti bogat sau influent, din pacate pentru fiul senatoarei la el a mai fost vorba si de tentativa de omor si asta i-a adus o condamnare de 3 ani cu suspendare. Adica a fost lasat liber!

Un baiat de mare valoare morala ce nu merita o pedeapsa dura.
Placinta pipi

Eu am mai auzit de ce s-a intamplat doar in glumele macabre, adica pustiul dupa ce si-a batut prietena in public, dupa ce “s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta” a pus in practica si celebra faza din Vacanta Mare – “da inainte … da inapoi … Fa-o poster!”.
În momentul în care, în apărarea părţii vătămate au intervenit mai multe persoane, Andrei Răzvan Plăcintă, aflându-se la volanul autoturismului marca Renault Laguna, a pătruns cu acesta pe trotuar cu intenţia vădită de a-i lovi. În aceste împrejurări, în timp ce partea vătămată S.N. încerca să îl oprească pe inculpat, ţinându-se cu mâinile de capota autoturismului, a fost împinsă de autoturism, s-a dezechilibrat şi a căzut. Acuzatul şi-a continuat deplasarea şi a surprins-o pe aceasta sub autoturism, după care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului în faţă şi în spate a trecut peste partea vătămată, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi au necesitat pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, potrivit procurorilor.

Deci pentru cazul asta, de o cruzime macabra, instanta a considerat ca trebuie sa arate clementa!!! L-a lasat liber, doar cu o condamnare ce-i ramane la cazier, dar LIBER!
Probabil pustiul a fost inteles din cauza ca are o educatie aleasa si mai libertina, nu pot prostii de romani sa inteleaga inaltul nivel liber-spiritual al pustiului educat in Elvetia, banuit ca se afla sub influenta drogurilor la momentul producerii faptei, dar si asta a fost lamurit de inculpat, avea experienta intensa in asa ceva:
Andrei Plăcintă, a recunoscut în faţa instanţei că a fumat canabis cu prietenii, la vârsta de 15-16 ani, când era elev la un liceu din Elveţia, ţară care tolerează consumul de droguri uşoare.
Andrei Plăcintă a povestit, în faţa instanţei, scenele din 6 decembrie 2010, totul fiind pus sub umbrela excesului de adrenalină, de sentimente protective faţă de fosta sa prietenă şi de dorinţa lui de a o “salva” pe aceasta.

Era si pacat de studiile lui de 500.000 de euro sa-i dea cu condamnare.
Sa vedem si ce ne transmite Andrei:
Andrei Placinta

(foto: http://www.cancan.ro; bzi.ro)

, , ,

  1. #1 by bobo on March 14, 2012 - 11:30 am

    ce ne transmite este reprezentativ pentru justitia romana

    • #2 by Marius on March 14, 2012 - 11:47 am

      Din pacate e, desi nu ar trebui. In justitie sunt multi oameni foarte buni, e pacat de ei.

Leave a comment